Het is zomer! Tijd voor het strand

02/07/2015

by

In:Media - in het nieuws

Reacties uitgeschakeld voor Het is zomer! Tijd voor het strand

zonsondergang 1 juli 2015 strand Ter Heijde

Het is zomer! Tijd voor het strand

banner studiosterk vislijn armbanden home by the sea collection 2013 f

Ik geniet echt enorm van het mooie weer, de warmte van de zon, een duik in de zee en de hele dag in bikini rondlopen zonder het koud te krijgen. Het ‘Endless Summer’ gevoel is mijn ideaalbeeld van een zomer. Dus geniet ik met volle teugen van het strand, hou even pauze houden met uitzicht op zee en ’s avonds genieten van de zonsondergang. Ik plan niets in mijn vrije tijd, want er zouden golven kunnen zijn (dus surfen) of het zou wel eens mooi weer kunnen zijn (naar het strand). De zomer staat in het teken van vrijheid. Als ik niet aan het werk ben (en gezien wij een surfschool hebben die met name in de zomermaanden druk bezocht is, is dat een uitdaging) wil ik alle kanten op kunnen. Verjaardagen, oh jee…. Eetafspraken.. op het strand! Lange termijn planning.. wat is dat?

Het nadeel van al dat mooie weer is dat er weinig te strandjutten valt. Geen mooie planken hout, visnetten of ander moois te vinden. Hooguit het afval dat de badgasten ‘vergeten’ in de prullenbak te gooien. Natuurlijk help ik een handje mee met schoonmaken, maar ja, het zou fijn zijn als iedereen mee terug neemt van het strand, wat ze brengen naar het strand. Het ‘naast de prullenbak zetten’ is een feest voor meeuwen, die het verplaatsen, of erger nog, opeten.

Ik ga even een frisse neus halen… Geniet van de zon!