Kinderfeestje Strandjutten

kinderfeestje strandjutten studiosterk en dreams

Kinderfeestje strandjutten

Het kinderfeestje strandjutten is één groot avontuur op het strand. Er is zoveel moois te vinden!
Wist jij bijvoorbeeld dat er haaieneieren aanspoelen in Nederland en hoe ze eruit zien? Of vraag je jezelf af hoeveel verschillende schelpen er eigenlijk te vinden zijn op het strand? Tijdens het kinderfeestje strandjutten ga je op ontdekkingstocht en krijg je op een leuke manier uitleg over alle dingen die op het strand te vinden zijn.

 

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Je kunt tijdens de wandeling van alles verzamelen, van mooie dingen tot afval. Zodat je er later iets moois van kan maken. Dat kan natuurlijk thuis maar je kunt het kinderfeestje strandjutten ook combineren met Jut-Kunst. Hier kun je alle mooie en grappige dingen die je verzameld hebt gebruiken om iets moois van te maken.

Het kinderfeestje strandjutten wordt feestelijk afgesloten met een glas limonade en een Dreams goodie voor alle kids!

Het kinderfeestje Strandjutten kan worden uitgebreid met een creatieve workshop Jut-Kunst of actieve kinderfeestjes van Dreams zoals bijvoorbeeld golfsurfenjonglerenfreerunnen. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Zo kun je jouw verjaardagspartijtje helemaal maken, zoals je zelf wil!

Aanvullende informatie kinderfeestje strandjutten

Kosten: € 130  (tot 10 kids) Kosten combi feestje Strandjutten + Jut-Kunst: € 195,00
Tijdsduur: 1,5 uur / combi feestje 2,5 uur
Wij hanteren 1 begeleider per 5 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs, mail ons in dit geval voor een prijsopgave.
Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar

Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams lekker taart te eten, of om je kinderfeestje af te sluiten met patatjes of pannenkoeken.
Optie taart (brownie/appeltaart/kwarktaart/bananencake van ‘Homemade Dreams’): € 17,50
Optie pannenkoeken: € 6,50 p.p.
Optie frietjes + snackje:  € 6,50 p.p.

Inclusief:
Gebruik materiaal (jut tas), begeleiding van ervaren strandjutter en heel veel lol.

Benodigdheden:
Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack.

Over de locatie:
Studiosterk en Dreams zijn gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving. Lees meer over de omgeving.