Persberichten

Recent

april 2014
Persbericht zomerse sieraden gemaakt van aangespoeld afval.

december 2013
Lancering nieuwe website en huisstijl in december 2013.
Studiosterk heeft het roer omgegooid en gaat in de laatste maand van 2013 van start met een nieuwe website en huisstijl. De focus ligt hierbij volledig op het strand en het ontwerpen en produceren van armbanden van aangespoeld afval van het Noordzee strand. De surf-style is verder doorgevoerd en past beter bij de Roots van het bedrijf. De Zand Rovers zullen blijven als doorlopend project.

Algemeen

Studiosterk is in 2010 opgericht door Suzanne van der Hoeven. Studiosterk specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van producten van aangespoelde materialen.

Home by the Sea collection

Producten ontworpen en vervaardigd onder het Home by the Sea collection label zijn gemaakt om het ultieme strandgevoel weer te geven. De gebruikte materialen zijn grotendeels aangespoeld op het thuis-strand Ter Heijde. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van aangespoeld materiaal van internationale stranden en (deels) gerecyclede bedels en kralen.

Zand Rovers

Gemaakt van aangespoeld plastic uit de Noordzee. De Zand Rovers is een project waaraan maandelijks wordt gewerkt en maakt een statement tegen zwerfafval.

Duurzaam

Alle producten uit de Home by the Sea collection en het project Zand Rovers hebben een basis van aangespoeld afval van het Noordzee strand in Ter Heijde/Monster en kan gezien worden als Upcylcling. Daarnaast streeft Studiosterk ernaar een duurzame onderneming te zijn door zoveel mogelijk gebruik te maken van ‘duurzame materialen’ en afval te scheiden.

Voor meer informatie neem contact op met Suzanne van der Hoeven via e-mail: info@studiosterk.com.