Strandjutten en Jut-Kunst kinderfeestje bij Dreams

Kinderfeestje Strandjutten bij Dreams Events (11)

Leuk! Met 10 kids strandjutten en daarna een een kunstwerk maken, 8 enthousiaste meiden en 2 jongens stonden te springen om na de skimboard workshop bij de Dreamssurfschool op het strand op te gaan om mooie dingen te verzamelen….

Lekker uitwaaien op het strand en op zoek naar mooie dingen die aangespoeld zijn.
De jongens en meiden verbaasden zich over alle bijzondere dingen die je kunt vinden op het strand. Er zaten wat ‘rare schelpen’ tussen en ‘glinster stenen’ wat het natuurlijk extra spannend maakte. Waar komt het vandaan en wat is het eigenlijk? Tassen vol mooi spul, zoals schelpen en drijfhout maar ook afval, zoals vislijnen, stukjes plastic, ballonnen etcetera werden er meegenomen van het strand en uitgestald op tafel.

Van alle mooie dingen maakten we een mooie mobiele met kralen, drijfhoutjes en schelpjes.Kinderfeestje Strandjutten bij Dreams Events (13) Alle afval werd gescheiden en verdween in de prullenbak. Alle meiden en jongens waren lekker rustig bezig onder het genot van een ijsje en het feestje was zoals meestal veel te snel afgelopen…… Meer foto’s van het strandjutten en knutselen vind je hier.

Wil jij ook zo’n uitwaai & knutsel kinderfeestje? Kijk dan hier voor meer informatie over strandjutten & jutkunst kinderfeestjes.

Leave a Reply